recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder olijfolie chinese kool zeeduivel boter

Gevonden 20 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

vissticks met sausje

P was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm van de frytop met gepofte aardappel

De fry-top bevalt prima, de zalm smaakte echt zo lekker nadat hij hierop gebakken was. Erbij gepofte aardappels 4 grote aardappels, ca. 150 ml Griekse yoghurt,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

gebakken zalm met gepofte aardappels

geen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm met sperciebonensalade

jonge sperzieboontjes, bonekruid, 2 of 3 grote rijpe tomaten, 75 gr. katenspek (stukje), kruidenazijn, olie, ui Kook de boontjes net niet helemaal gaar in[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vis met snijbonen en krieltjes

400 gram witvisfilet, 1 grote pot snijbonen, 3 el olie, 600 gram voorgekookte krielaardappeltjes, 1 teentje knoflook, 3 el zilveruitjes, 1/2 tl paprikapoeder[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zalm-roerbakgroente mengsel

gegeten op 15 september lekker zalmfilet in blokjes, roerbakgroente, en voor deze keer mocht er een half flesje conimex doorheen. makkelijk, snel en toch erg[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm met kruidenkaassaus

gegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vis in bladerdeeg

We hebben gisteren natuurlijk ook nog gegeten, en niet alleen maar stof gehapt. lekker vis met ham en kaas in bladerdeeg, met gebakken aardappeltjes erbij zo[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm in bladerdeeg

heerlijk en feestelijk! 400 gram visfilet, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes rauwe ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vispakketje

4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Witvis met ketjap en uien

T. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Prei-zalm taart

5 velletjes bladerdeeg,d 2 teentjes knoflook, 1 kg prei, 2 el olie, 200 ml crème fraiche, 3 eieren, peper, 2 el paneermeel, 300 gram gerookte zalm in dunne[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Aziatische vis met pindasaus

Ik was benieuwd naar de combinatie vis en pindasaus. Het viel niet tegen, eigenlijk was het erg lekker (en ook weer makkelijk te maken). 400 gram witvisfilet,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Prei tonijn saus

Eigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
gebakken makreel in pittige saus

200 ml kippenbouillon, 1 el hoisinsaus, 2 el ketjap manis, 1 dunne prei, in dunne ringetjes, 1 el suiker, 4 kleine makreelfilets met vel, 2 el zonnebloemolie,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm met geitenkaas

1 el citroensap 2 el olie, 2 el Italiaanse kruiden, 500 gram zalmfilet, 1 rolletje geitenkaas (120 gram), rechthoekige ovenschaal Oven voorverwarmen op 225[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Gebakken kabeljauw met kruidenkorst

Uit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy