Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 13 februari Best wel wat werk, maar erg leuk om te doen, en ook nog lekker. Voor 4-6 personen 11 plakjes bladerdeeg, 1 geklutst ei, 3 hardgekookte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el citroensap 2 el olie, 2 el Italiaanse kruiden, 500 gram zalmfilet, 1 rolletje geitenkaas (120 gram), rechthoekige ovenschaal Oven voorverwarmen op 225[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit het Tip Hartige taartenboekje van heel lang geleden! 2 preien, 1 el boter, 1 blik zalm (440 gram), 3 eieren, 2 el bloem, 1 el room, 3 el witte wijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com5 velletjes bladerdeeg,d 2 teentjes knoflook, 1 kg prei, 2 el olie, 200 ml crème fraiche, 3 eieren, peper, 2 el paneermeel, 300 gram gerookte zalm in dunne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk en feestelijk! 400 gram visfilet, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes rauwe ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe fry-top bevalt prima, de zalm smaakte echt zo lekker nadat hij hierop gebakken was. Erbij gepofte aardappels 4 grote aardappels, ca. 150 ml Griekse yoghurt,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hebben gisteren natuurlijk ook nog gegeten, en niet alleen maar stof gehapt. lekker vis met ham en kaas in bladerdeeg, met gebakken aardappeltjes erbij zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram witvisfilet, 1 grote pot snijbonen, 3 el olie, 600 gram voorgekookte krielaardappeltjes, 1 teentje knoflook, 3 el zilveruitjes, 1/2 tl paprikapoeder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comjonge sperzieboontjes, bonekruid, 2 of 3 grote rijpe tomaten, 75 gr. katenspek (stukje), kruidenazijn, olie, ui Kook de boontjes net niet helemaal gaar in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 24 mei nodig: 4 moten witvis, boter, 1 dl droge witte wijn (of bouillon), 1 el citroensap, 1/8 liter room, 2 el kappertjes, zout, peper Bak de vis[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com