Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 dooiers, geklopt 100 ml dikke room 30 gr boter 2 eetlepels droge sherry of madera 1/2 theelepel zout 1 snufje cayennepeper 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr paneermeel 50 gr versgemalen Parmezaanse kaas 2 lente-uitjes, dun gesneden 50 gr boter, gesmolten 1 eetlepel citroensap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 kreeft, gaar, overlangs gehalveerd en de scharen verwijderd en leeggehaald (het vlees uit de scharen apart houden) 1 citroen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kleine (500 gr) verse levende kreeften 75 ml arachideolie, verdeeld 1 teentjes knoflook, geperst 1 schijfje verse gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: 2 gekookte kreeften (bij de betere delicatessen zaak) 24 koolrabi plakken
Bron: smulweb.nlHa ha! De slimme boodschapper gaat direct na de feestdagen (lees: 2 januari) naar de supermarkt om met korting delicatessen in te slaan. En daar scoor ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 2 kleine venkelknollen 300 g aardappels zout 2 voorgekookte kreeften (à 500 g) 90 g boter of margarine 1 bekertje crème fraîche (125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kreeft (vers uit het koelvak of diepvries) 2 dl mayonaise 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 4-6 eetlepels limoensap (flesje) versgemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 appel (friszuur (bijv. Granny Smith), geschild) 1 citroen (geperst) 1 stengel bleekselderij 130 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 45 gr boter. 1 kop 'Cajun trinity' d.w.z. een mirepoix van: 1 grote ui, 1 groene paprika en 2 stelen bleekselderij. 1 rode paprika, in dunne[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu ik steeds vaker een rivierkreeft op het fietspad tegenkom, ben ik me eens gaan verdiepen in dit beest en kwam schokkende feiten tegen. Het gaat om meerdere[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 10 personen 500 gr soepkreeften, grof gehakt 3 eetlepels olie 2 eetlepels tomatenpuree 100 ml droge witte wijn 3 liter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr. (kreeft)garnalen 3 lente uitjes, 1 blik gep. tomaten, 30 gr. boter, 2 eetl. bloem, 1/4 l. slagroom, eventueel 4 eetl. vieux (hoeft[...]
Bron: smulweb.nl