Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
voor 4 personen 250 gr zalmfilet; 5 à 6 plakjes bladerdeeg; 50 gr gekookte en fijngehakte spinazie; 125 ml creme fraîche; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g pandanrijst 2 el zonnebloemolie 1 bakje boemboe groene curry (100 g) 1 teen knoflook, fijngesneden 1 ui, in halve ringen 1 pak spinazie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zalmfilets van ca. 125 g per stuk zout en versgemalen peper 4 teentjes knoflook 2 eetl. Japanse sojasaus (Kikkoman) 2 eetl. limoensap of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 flinke ui, gesnipperd 1 eetlepel olie 600 gr koolvisfilet, in blokjes 3 tomaten, ontveld 1 eetlepel groene currypasta, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 25 gr verse spinazie 75 gr cherry tomaten 50 gr bosbessen 170 gr uit blik krabvlees in pekel, uitgelekt 50 ml balsamico azijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr bruine rijst 2 sinaasappels 1 citroen 1 theelepel basterdsuiker 10 gr boter 4 roodbaars filets 4 zongedroogde tomaten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rol zanddeeg, uitgerold 200 gr geraspte gruyère 220 gr krab uit blik, uitgelekt 250 gr diepvriesspinazie, ontdooid en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 stuks zalmmoten 200 gr pasta 450 gr spinazie (a la creme) 1 zakje vis dillesaus (Knorr) Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2-4 zeebaarsfilets (in totaal ong. 800 gr) 12 plakjes gerookte spek 50 gr Provençaalse kruiden 2 eetlepels citroensap zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 ½ pak pannenkoekenmix (+melk en eieren volgens aanwijzing op het pak) 1 pak bladspinazie (diepvries) 2 blikjes roze zalm (a 213[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 sjalotten 150 ml rosé 100 ml slagroom 2 stukken zalmfilet (a 150 g) 4 takjes tijm 1 eetlepel roomboter 1 doosje zeekraal (groente, 100 g,[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 750g aardappels zout melk klontje boter eierdooier peper nootmuskaat 100g geraspte kaas 600g visfilet (bv schelvis koolvis of kabeljauw )400g[...]
Bron: smulweb.nlIk las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 rol Vers Bladerdeeg 270 g 400-440 g zalmfilet, zonder graten en huid In vier filets in gelijke stukken 600 g spinazie, vers of ontdooid Het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500gr grotere garnalen,rauw 450 gr verse spinazie 10 zongedroogde tomaatjes in olie 2 tenen knoflook zout/peper viskruiden spaghetti of penne[...]
Bron: smulweb.nl