Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
voor 4 personen VOOR VISKOEKJES: 600 g kabeljauwfilet 15 g verse koriander met stelen of wortel van koriander 1 rode peper, zonder zaden 1/2 t zout 1 ei 2 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g witte rijst (zak a 1 kg) 3 grote uien 3 tenen knoflook 2 tomaten 1 rode peper 800 g haricots verts 4 el azijn 6 el olijfolie 1 zak[...]
Bron: ah.nl1 kilo witte vis, ontveld en gefileerd 1 grote ui 1 el gemalen amandelen 2 eieren, losgeklopt zout, witte peper matsemeel (gemalen matses) Voor de bouillon:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Een hele runder entrecote 1 st Rettich 1 bos Tsai Soy (Chinese bieslook) 2 dl Soja saus 2 dl Mirin (Japanse kookwijn) 2 dl Rijst azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 4 rode grapefruits 4 little Gem-slakropjes, blaadjes losgehaald 900 gr grote gekookte ongepelde garnalen Paprikapoeder Schijfes citroen Voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g witvisfilet, zoals wijting (ik had kabeljauw) 2 lente-uien, alleen het wit, in flinterdunne reepjes gesneden een paar reepjes[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte rode bietjes blikje tonijn in olie 1 gekookt ei zilveruitjes 4 augurken 3 schijven ananas (uit blik) 2 mandarijnen 1 appel 2 gekookte vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Een hele runder entrecote 1 st Rettich 1 bos Tsai Soy (Chinese bieslook) 2 dl Soja saus 2 dl Mirin (Japanse kookwijn) 2 dl Rijst azijn[...]
Bron: smulweb.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBijna kerst en ik weet gewoon nog steeds niet wat ik ga koken. Zijn jullie er al uit? Op eerste kerstdag krijg ik elf eters. Een ding is wel zeker: ze krijgen[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nl