Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
. Een echte klassieker onder de voorgerechtjes Tijdje verdwenen...maar dat is echt jammer Wat is er nu niet lekkerder dan hollandse garnalen En zelf pellen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Terrine. Ingredienten: 2 blikken roze wilde zalm a 213g 1 uitje (fijn gehakt) 2 eetlepels verse peterselie (fijn geknipt) 2 eetlepels kappertjes (fijn[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlJerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlPittige Viskoekjes Ik vind vis erg lekker... En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig... M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlPittige Viskoekjes Ik vind vis erg lekker... En ik heb al meer gezegd, ik eet het veel te weinig... M`n wederhelft is niet kapot van vis en ik eet het dan ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlJerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Terrine. Ingredienten: 2 blikken roze wilde zalm a 213g 1 uitje (fijn gehakt) 2 eetlepels verse peterselie (fijn geknipt) 2 eetlepels kappertjes (fijn[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlCaribische Garnalen Kebab Gebruik 2 pennen om de garnalen op te rijgen, zo blijven ze het beste zitten met omkeren Zet de garnalen niet langer dan 5 minuten in[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlfoto: Mikkel Vang Gegrilde Vis Vis...ook lekker op de bbq.... En als het weer het niet toelaat om te bbqen, kun je altijd nog de grill of grillpan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Rilletes Dit recept zag ik bij Julietta op haar blog Linderaxa Een lekker fris recept en ideaal voor een gezellige avondje buiten Flesje wijn en goed[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGarnalenpasteitje... Ingrediënten: 200 gram Hollandse garnalen. 35 gram boter. 35 gram bloem. 1/2 dl witte wijn. 2 &1/2dl visbouillon. 1/2 dl slagroom. 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalmclub met Ei Ik neem me steeds voor om vaker vis te eten..... maar Dirk is er niet zo gek op, Dus ik eet het als Dirk iets eet waar ik niet zo weg van ben[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Cakes. Met een simpele kruidensaus smaken deze zalmcakejes echt lekker Als lunch met frietjes of ciabattabrood Maar ook als hapje tussendoor....[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl