Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 koffielepels Olijfolie 1 hele Rode ui, fijn gesnipperd 4 hele Tomaten, in vieren 2 eetlepels Tijm, gehakt 2 plakjes Bacon 300 g Roodbaars,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, zaden verwijderd, in smalle reepjes 2 gele paprika's, zaden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. + 2 theel. plantaardige olie 100 g peultjes 1 kleine rode paprika, in reepjes 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlHet was een dag met een gaatje. Zo dacht ik alles goed gepland te hebben; het volgende moment veranderden mijn plannen weer acuut. Gelukkig had ik gisteren al[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1) # 4 x 60 g rode tonijnfilet # 80 g dubbel gepelde doperwten # 80 g dubbel gepelde tuinbonen # 80 g klein gesneden peultjes # 80 g haricots[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g peultjes 2 tomaten 1 stengel sereh 3 el Balinese kruidenpasta (zie tip) 1 el olie 2 dl kokosmelk 250 g jumbogarnalen 1 el sambal oelek[...]
Bron: ah.nlHet was een dag met een gaatje. Zo dacht ik alles goed gepland te hebben; het volgende moment veranderden mijn plannen weer acuut. Gelukkig had ik gisteren al[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNet als in Nederland vind je in Australie bij de grote supermarkten ook eigen magazines met recepten. Ondanks dat we al iets te veel bagage bij ons hadden, kon[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen - 100 g shii-takes in plakjes - stuk of 5 lente-uien in dunne ringen - 50 g peultjes - 2 tenen knoflook fijngehakt - 1 rode peper fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 4 stukken heilbotfilet, zonder vel, elk ca. 150 g 4 plakjes Parmaham (totaal ca. 60 g) 2 tenen[...]
Bron: allrecipes.nl