Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
voor 4 personen 500 gram zalmfilet 2 eetlepels olijfolie zout en peper 9 dl groentenbouillon 1 ui 2 knoflookteentjes 3 dl risotto rijst (270 gram) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIk had zin in een Oosters gerecht, maar daar botsen de principes van "Een leven lang fit" toch wel mee. Want Oosterse gerechten worden doorgaans geserveerd met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlRoodbaars of dorade of Noorse schelvis, dat zijn allemaal andere namen voor één en hetzelfde lekkere visje. Niet te verwarren met rouget barbet of rode poon.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk hou wel van een uitdaging. Toen ik te horen kreeg dat Rio Mare een bloggerswedstrijd organiseerde waarin mijn creativiteit uitgedaagd werd, hoefde ik dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaaltijdsalade met zalm en avocadomayonaise Ik kan niet genoeg krijgen van salades en zeker als het voorjaar of de zomer er aankomt. Dit is een heerlijke[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 4 personen 250 á 300 gram (Penne) Pasta. 2 Blikjes tonijn 2 Uien 1 Courgette 1 Paprika oranje (rood / geel kan ook) 1 Blik tomaten blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gram dikke tarbotfilet zonder vel - 300 gram gemende slabladeren - 8 radijsjes in dunne plakjes De dressing: - 25 gram rucola - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram kabeljauw 1 stuk(s) sjalot 40 milliliter slagroom 125 milliliter komkommersap 1 stuk(s) avocado 0,5 stuk(s) citroen 10 gram gehakte[...]
Bron: smulweb.nlIk ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comvoor 4 personen - 400 gram dikke tarbotfilet zonder vel - 300 gram gemende slabladeren - 8 radijsjes in dunne plakjes De dressing: - 25 gram rucola - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 700 g aardappelen, in vieren gesneden 1 eetl. olijfolie 4 forellen, elk 300 g, schoongemaakt plukjes verse dragon 1 sinaasappel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g nieuwe aardappelen, overlangs in vieren gesneden 1 el olijfolie, extra vergine 4 kleine forellen, à circa 275 g,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 700 g krieltjes (duopak) 6 eetlepels olijfolie 1 komkommer 150 g Griekse yoghurt 1 eetlepel citroensap (of azijn) 2 theelepels gedroogde[...]
Bron: ah.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl