Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 2 theel. rodewijnazijn 4 stukken tonijn van ca. 2 cm dik 2 rode paprika's, overlangs gehalveerd en zaad[...]
Bron: allrecipes.nlBen je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr droge rijstnoedels 8 vellen rijstpapier (diameter ong. 20 cm) 8 blaadjes verse munt 8 gekookte, middelgrote garnalen, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 6 lente-uitjes, schoongemaakt en fijngehakt - 1 tot 2 verse rode Spaanse pepers, naar smaak, ontdaan van de zaadjes, fijngehakt - een bosje[...]
Bron: smulweb.nlEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij Lidl vind je regelmatig producten die je nergens anders vindt. Ik kocht daar Mahi Mahi vis, vertaald als Dorade Coryphène en Goudmakreel. Lijngevangen in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 limoen 500 g kabeljauwfilet ½ rode ui 2 bosuitjes 2 teentjes knoflook 1 rode peper 1 stengel sereh 4 takjes koriander 3 takjes munt 2[...]
Bron: ah.nlIk vind het altijd leuk als ik een historisch 'wist-je-datje' van een recept kan meegeven. Zo heb ik deze keer de naam eens opgezocht van mijn voorgerecht,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beNu ik steeds vaker een rivierkreeft op het fietspad tegenkom, ben ik me eens gaan verdiepen in dit beest en kwam schokkende feiten tegen. Het gaat om meerdere[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk stond in de Aziatische toko voor mắm tôm, Vietnamese gefermenteerde garnalen pasta. Ik wist dat het toko-meisje uit Vietnam kwam en toen ik haar het recept[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen perfect gerecht voor op de barbecue is deze gerookte zalmfilet met gepofte aardappel. Het recept met zalm en gepofte aardappel is voldoende voor 4 personen[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlEen lichte en frisse maaltijd voor zomerse dagen Ingrediënten: 2 el arachide- of zonnebloemolie 4 visfilets met huid, zoals barramundi, zeebaars of zalm kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl