Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 276 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 tl olijfolie 2 gamba`s 2 bosuitjes 60 gram champignons Biologische mediterrane kruiden 1 el chilisaus Hulpmiddelen Klein ovenpannetje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 olijfolie 1 hele knoflook, gepeld en fijngehakt hele, gedroogde rode chilipepers (naar smaak), fijngehakt 500 gr verse garnalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 stuks grote gamba`s 50 g bloem 200 g walnoten 2 el honing 1 el sesamzaad ½ el citroensap 1 el gecondenseerde melk 2 el mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gepelde gamba`s met staartje 2 teentjes knoflook, geperst 2 el piment déspelette (te vervangen door 1 el paprikapoeder en 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 15 gamba`s 3 teentjes knoflook 1 chilipeper olijfolie zwarte peper zout Bereidingswijze Gamba`s helemaal of half pellen. Darmkanaal eruit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -500 gram (verse)gamba`s, diepvries kan ook maar verse bevatten veel meer smaak -5 tomaten -200 ml crème fraîche -250 ml kookroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rauwe gamba′s of scampi′s - olijfolie - zout en peper - knoflook Bereidingswijze Pel de rauwe gamba′s. Pers een aantal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 grote gamba`s gepeld 50 gr walnoten 4 el fijngehakt vers basilicum 4 el fijngehakte gladde peterselie 3 teentjes knoflook, gehakt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kilo tijgergarnalen paar tenen knoflook ui winterwortel aubergine courgette 2 paprika`s (2 verschillende kleuren) maiskolf (in stukken[...]
Bron: smulweb.nl