recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder port taug citroen

Gevonden 27 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gemarineerde zalm met wilde sesamrijst

Ingrediënten 2 dozen kruidige gegrilde gemarineerde zalm (a 250 g) ½ pak wilde en witte rijst (pak a 500 g) 2 pakjes groene aspergetips (a 100 g) 1[...]

Bron: ah.nl

Scampi met venkel, asperge en lenteui

Voor 2 personen 10-12 asperges, groene 1 venkel Bosje lenteuitjes 20 scampi Kokosvet eventueel quinoa (ik gebruikte een mengeling van gewone met rode quinoa)[...]

Bron: calorietje.blogspot.be
Gepocheerd kabeljauwhaasje met groene asperges,[...]

Gepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]

Bron: kokenmetmireille.blogspot.be
Gepocheerd kabeljauwhaasje met groene asperges,[...]

Gepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]

Bron: kokenmetmireille.blogspot.be
Kabeljauw met asperges en rucolasalsa

Ingrediënten 500 g groene asperges 500 g kabeljauwhaas 4 el olijfolie extra vierge 100 ml droge witte wijn 75 g rucola (gehakt) 4 el zwarte olijven (grof[...]

Bron: ah.nl
Zeewolf met groene-kruidenboter

Ingrediënten 1/2 zakje verse peterselie (à 30 g) 1/2 zakje verse basilicum (à 15 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel grof zeezout 125 g zachte boter 500[...]

Bron: ah.nl
Scampi met asperges en serranoham

Ingrediënten 4 nieuwe aardappelen (van gelijke grootte) 4 witte asperges 12 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 2 limoenen 8 el olijfolie 1 sjalot[...]

Bron: ah.nl
Shichimi-zalm met aspergenoedels

Ingrediënten 350 g groene asperges 250 g eiermie 2 rode uien 2 bosuitjes 300 g zalmfilet 4 tl shichimi togarashi by Jonnie Boer (specerijenmelange,[...]

Bron: ah.nl
Zalmmousse met asperges

Ingrediënten 200 g groene aspergetips (schaaltje a 100 g) ½ bakje tuinkers (of rucolacress) 2 eetlepels peterselie-knoflookolie (flesje) 4[...]

Bron: ah.nl
Scampi met venkel, asperge en lenteui

Voor 2 personen 10-12 asperges, groene 1 venkel Bosje lenteuitjes 20 scampi Kokosvet eventueel quinoa (ik gebruikte een mengeling van gewone met rode quinoa)[...]

Bron: calorietje.blogspot.be
Tonijn-geitenkaasballetjes met gazpacho

Na de gezonde toer met mijn 1e Rio Mare recept , wilde ik voor mijn 2de de zuiderse toer opgaan. Ik twijfelde tussen 2 receptjes en maakte ze allebei. Het ene[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Schelvis met venusschelpen op Spaanse wijze

Ingrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeebaars met Langoestines en Asperges

voor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]

Bron: smulweb.nl
Visfilet met kruidenkorst!

Ben je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]

Bron: smakelijck.blogspot.com
Tonijn gefrituurd in nori en tempura

voor 4 personen 500-600 gram verse tonijn 1 pakje nori-gedroogd japans zeewier Apollo dipper wasabi tempurameel-Japanse bloem 200 gram groene asperges[...]

Bron: smulweb.nl
FORELFILET GEVULD MET ZALMSOUFFLE EN ASPERGES

2 eiwitten 4 st. forelfilets 16 st. asperges, groene 2 peperkorrels ½ ui 1 stang prei 4 st. champignons 16 st. asperges wit 200 gr. zalmfilet 500 gr.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy