Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ik had zin in een lekker pittig gerecht uit de Thaise keuken en daarom maak ik dit recept voor garnalencurry. In dit recept worden grote garnalen verwarmd in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 pekelbad 1 (1.25kg) zalmfilet 1 theelepel versgemalen zwarte peper naar smaak 2 el bruine suiker 1/2 tl zout 1 el water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 12 grote gamba's 400 ml kokosmelk 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 grote rauwe gambas 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 groene peper, 2 lenteuien, olie, gehakte verse gember (potje) 2 eetl donkerbr.[...]
Bron: smulweb.nlVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlT. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr boter 1 geperst teentje knoflook 4 (170 gr) zalmfilets 3 grote uien, in dunne plakjes gesneden 225 ml witte azijn 220 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 grote ui, in dunne plakjes gesneden 6 champignons, in plakjes 1 theelepel donkerbruine basterdsuiker 1 (500[...]
Bron: allrecipes.nlNormalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 kleine (500 gr) verse levende kreeften 75 ml arachideolie, verdeeld 1 teentjes knoflook, geperst 1 schijfje verse gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, grofgehakt 2 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie 1 grote rode peper, gehalveerd, van pitjes ontdaan en in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 6 dunne bosuitjes, fijngesneden 1 gele paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 eetlepels sake 5 eetlepels mirin (zoete Japanse rijstwijn) 3 eetlepels sojasaus 4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels bruine basterdsuiker 125ml heet water 125ml Shiraz wijn 125ml sojasaus 5 eetl olijfolie 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 gr grote, gepelde garnalen, 6 sate stokjes. Voor de marinade: 1 dl. kokosmelk, flinke mespunt Thaise groene currypasta, 2 thl. rasp van[...]
Bron: smulweb.nlNa het recept van coquilles met preimousse , moest er natuurlijk een bijpassend hoofdgerecht volgen. Voortbordurend op de romige preimousse heb ik gekozen voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl