Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets 240 ml ciderazijn 120 ml olijfolie 60 ml honing 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels citroensap 2 theelepels geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is echt het bekende sausje dat je bij 'De Chinees' krijgt. Ik vraag me af of het wel een Chinese saus is, en geen Indonesische of Hollandse variatie, omdat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Deeg 285 g Bloem 170 g koude Boter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder ′n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode ui, in dunne halve ringen 4 tomaten, gehalveerd en zaad verwijderd ¼ theel. chilivlokken 1 eetl. fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 1 kilo zalmfilets 225 ml sinaasappelsap 2/3 eetlepel Balsamico azijn 1 theelepel fijngesneden verse gemberwortel zout en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 2 theelepel gehakte gember of stukje geraspte gemberwortel, 1/2 theelepel chilipoeder of paprikapoeder, 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien, 1 stukje gemberwortel (3x2 cm), zout, 2 el olie, 3 teentjes knoflook, 1 dl azijn, 50 g suiker, 500 g gebakken kabeljauwfilet. (kan ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 10 mootjes zalm van 125 gr 10 plakjes gerookte zalm geraspe mierikswortel,chinese broodkruim eigeel,bieslook,peterselie,dille,gehakte[...]
Bron: smulweb.nl