Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, zaden verwijderd, in smalle reepjes 2 gele paprika's, zaden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 gram verse zeeduivelfilet -1 eetlepels olijfolie - 450 gram tapenade - zout - zwarte peper - Voor garnering : vers gehakte peterselie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]
Bron: smulweb.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 2 citroenen 1 teen knoflook 4 takjes verse peterselie 4 roodbaarsfilets (of zeeduivelfilets (a 125-150 g)) zout en peper 1 ei (M) 6[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen Vis: liefst zeeduivel (die engerd), maar dat is lang niet altijd verkrijgbaar, dus andere stukken vis kunnen ook, wel witvis! Reken een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels boter, gesmolten 3/4 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 4 (175 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 500 g zeeduivelfilet (zwart vlies verwijderd), in 2 stukken 2 grote tenen knoflook, in de lengte in 4 stukjes[...]
Bron: allrecipes.nl