Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zakje verse peterselie, 1 uigeperst teentje knoflook, ca 300 gram tong of kabeljauw filet, 1 eetl viskruiden, 1 citroen, per prikker 1 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 2 el paprikapoeder pikant 1 dl Sherry (medium dry) 1 blik tomatenblokjes 2 dl visbouillon (zelf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zakje verse peterselie, 1 uigeperst teentje knoflook, ca 300 gram tong of kabeljauw filet, 1 eetl viskruiden, 1 citroen, per prikker 1 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen `puree: 1 kleine knolselderij - 1dl melk - 1dl room.:saus 2dl sherry - 4 dl room - 2 sjalotjes - 100 gr boter. voor de rest: 5 stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kabeljauwfilets à 225 gram 1 handje basilicum 1 avocado 150 g gepelde gamba′s (rivierkreeftjes zijn ook lekker) 1,4 dl slagroom[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 gamba′s 250 gr. inktvis, schoongemaakte, in ringen 2 el. jalapeñopepers 200 gr. kabeljauwhaasje 1 teen knoflook 200 gr. mossel,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 gamba′s - 250 gram schoongemaakte inktvis in ringen - 2 eetlepels jalape?opepers - 200 gram kabeljauwhaasje - 1 teen knoflook - 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stukken kabeljauw 2 stukken inktvis. 15 a 20 gamba,s 4 rijpe tomaten 4 aardappels 1/3 pot geconcentreerde uiensoep 1 groene paprika knoflook[...]
Bron: smulweb.nl