recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder chinese kool knoflook citroen

Gevonden 30 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tonijn,, geschrokken!!!

voor 4 personen 200 gr. verse tonijnfilet 2 eetl. goede olie om in te bakken zeezout en peper uit de molen 2 eetl.pijnboomptjes, geroosterd Hulpmiddelen[...]

Bron: smulweb.nl
Tomaat garnaal salade à la Naessens Pascale

Dit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be

Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten

Ingrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]

Bron: ah.nl
Garnalen in romige paprikasaus

Ingrediënten 2 eetlepels boter 3 rode paprika's (in blokjes) 200 ml droge witte wijn 1/2 theelepel gedroogde tijm 4 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)[...]

Bron: ah.nl
Gemarineerde zalm

Ingrediënten 300 g zalmfilet 15 g basilicum (bakje) 40 g pijnboompitten (bakje à 80 g) 4 el olijfolie zet alles op mijn lijst Handig als[...]

Bron: ah.nl
Haring met rodebietpesto

Ingrediënten 2 el pijnboompitten (zakje 65 g) 200 g gekookte bieten ((schaal 500 g), geschild) 1 rode ui (gesnipperd) 1 el balsamicoazijn (flesje 250 ml)[...]

Bron: ah.nl
Zoetzure garnalen

Ingrediënten 250 g reuzengarnalen ongepeld (zak à 500 g) 2 uien 4 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 40 g blanke rozijnen 50 ml wittewijnazijn 40 g[...]

Bron: ah.nl
Krab met avocado & plattekaas

Driemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tong in Venetiaanse marinade

De sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalmtartaar, dit moet je proberen

Zalmtartaar, super eenvoudig. Voor een maandag, mag het eens gemakkelijk zijn hé? Koop een stukje verantwoord gekweekte zalm, snij in stukjes en bewaar koel.[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl
Scampi's met bloedworst, krokant gebakken[...]

Dit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tonijn-geitenkaasballetjes met gazpacho

Na de gezonde toer met mijn 1e Rio Mare recept , wilde ik voor mijn 2de de zuiderse toer opgaan. Ik twijfelde tussen 2 receptjes en maakte ze allebei. Het ene[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Zeebaars in de pan, kerrierisotto met spek en[...]

Wat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vis: Zoete puntpaprika gevuld met koolvis,[...]

Hallo hallo! Gisteravond wilde ik weer iets klaarmaken met zoete aardappel, omdat het zo lekker is :) Ik had in de vriezer nog koolvis liggen van een tijdje[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Pangasiusfilet met een korstje van[...]

Hallo daar lieve lezer! Het is zaterdagochtend en ik heb al sinds dinsdagavond niet geblogd. WHAT HAPPENED? ! Ik geloof dat mijn vorige twee weken zó druk[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Gezouten kabeljauw

Ingrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]

Bron: allrecipes.nl
zalm uit de oven

voor 4 personen Pak spaghetti 1 bakje champignons pak bladspinazie 2 dl kookroom,room culinair,slankroom of blue band finesse 4 zalmfilets(ik neem meestal[...]

Bron: smulweb.nl
Victoriabaars met peterselie-pesto

Ingrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 2 zakjes verse peterselie (a 30 g) ½ zakje pittige kaas geraspt (a 100 g) 9 eetlepels olijfolie extra[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy