Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 gr gezouten kabeljauwfilet 100 gr rozijnen 3 middelgrote aardappels 2 kleine tomaten 15 ontpitte groene olijven 2 grote rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 8 Sardientjes 100 gram pistache nootjes 80 gram rozijntjes 2 teentjes knoflook bosje koriander halve citroen half rood pepertjes scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 8 Sardientjes 100 gram pistache nootjes 80 gram rozijntjes 2 teentjes knoflook bosje koriander halve citroen half rood pepertjes scheutje[...]
Bron: smulweb.nlDe sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 250 g reuzengarnalen ongepeld (zak à 500 g) 2 uien 4 el olijfolie 100 ml droge witte wijn 40 g blanke rozijnen 50 ml wittewijnazijn 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak worteltjes (500 g) 6 eetlepels sesamzaad 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 225 g) 50 g boter 1 pak couscous (400 g, Biologisch) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g broccoli (in kleine roosjes) 300 g couscous (pak 500 g, biologisch) ½ zakje elitehaver (noten-rozijnenmix, a 200 g) 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels pijnboompitten ½ rode paprika 3 eetlepels rozijnen ⅛ l droge witte wijn 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 400 g couscous 100 g rozijnen 12 eetlepels olijfolie 2 sinaasappels (uitgeperst) 2 zakjes verse basilicum[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 12 vissticks (diepvries) 300 g gesneden witte kool 3 el blanke rozijnen 4 el yoghurtdressing bieslook 450 g tuinerwten (diepvries) 200 g[...]
Bron: ah.nlEen etentje thuis met meneer Marsepein; dat was al weer te lang geleden. Toen de kinderen op bed lagen, hebben we dit samen gekookt. Het was heerlijk! Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze op Venetiaanse wijze bereide en geconserveerde vis kunt u enkele uren van tevoren maken en is dus ideaal voor een etentje. Ingrediënten: 1 kg kleine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl