Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 6 personen 2 kropjes radicchio (rode sla) 150 g. gekookte en gepelde Noorse garnalen 150 g. gekookte en gepelde Hollandse garnalen 150 g. gekookte en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - Witvis (ik gebruik meestal 2 tongfilets) - Zalm (een diepvriesdoosje) - Een blikje tonijn op water - Citroen - 1 ei - Dille - Beschuit -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram zeebaarsfiletjes 2 limoentjes 2 volle eetlepels creme fraiche 1 eetlepel magere yoghurt 1 sjalotje half bosje bieslook 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 theel garam masala; 125 ml turkse yoghurt; olijfolie; zout en peper; 4 vrij dikke kabeljauwruggen van elk 150 tot 200 g; 1 stronk broccoli[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Fluweelzachte haring met komkommer hangop 750 ml volle boerenyoghurt 1 komkommer 0.5 el mierikswortel versgemalen korianderzaadjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse forellen Voor 1 ltr pekel 1 ltr Water 100 g Zout 50 g Suiker 1 stukje Foelie 1 Pepertje 2 Jeneverbessen Grof gemalen gemengde peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels light mayonaise (35-40% olie) 2 eetlepels Alpro plantaardige yoghurt variatie Nature 2 eetlepels ketchup 100 ml Alpro Cuisine 1[...]
Bron: smulweb.nl2 gekookte rode bietjes blikje tonijn in olie 1 gekookt ei zilveruitjes 4 augurken 3 schijven ananas (uit blik) 2 mandarijnen 1 appel 2 gekookte vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 750 gr rivierkreeft vlees, 500 ml sinaasappel sap gezeefd, 100 ml pernod, 100 ml cointreau, 100 gr kristal suiker, 2 venkels, 2 granny[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Oesters: 6 oesters (creuse, nummer 2) 1⁄4 prei 1⁄2 klontje boter peper zout Mousselinesaus: 1 ei 90 g boter (om te klaren) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 225 gr. verse zalmfilet 350 gr. witte visfilet kippebouillon 1.4dl. mayonaise 2.8dl. Bulgaarse yoghurt 2 theelepels kerrie sap en de geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr. Zalm 1 stuk Citroensap 1 stuk Sinaasappel 1 deciliter Olijfolie 1 snufje Peper zwarte 1.40 stuks Knolselderij 1 stuk Appel 2 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 schoongemaakte forellen 1 bosje dille 1 bosje peterselie 1 potje mierikswortel 1 beker zure room of Griekse yoghurt 2 theel. gedroogde dille[...]
Bron: smulweb.nl