Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen * 250 g kabeljauwfilet, in heel kleine stukjes * geraspte schil en sap van 1 limoen * 2 cm verse gemberwortel, geraspt * 1 eetlepel Thaise[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g mienestjes 2 struiken paksoi 400 g kabeljauwfilet ((diepvries), ontdooid) 1 l visbouillon (van tablet) 2 eetlepels Japanse sojasaus[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g broccoli 250 g Chinese mie 1 schaaltje kabeljauwfilet (in blokjes) 1 bakje surimisticks ((150 g), in brede repen) 100 Thaise[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 300 g sperziebonen 5 el olijfolie 2 rode uien (in parten) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 aubergine (in blokjes) 500 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tl sesamolie 300 g zalmfilet (zonder vel en graten) 300 g witvisfilet (zonder vel en graten (bijv. kabeljauwhaasje)) 1 el sesamzaad 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 4 cm gemberwortel 2 teentjes knoflook 4 eetlepels sesamzaadjes 2 eetlepels olie 2 eetlepels Japanse sojasaus 1 eetlepel sesamolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el sesamzaadjes 1 limoen (schoongeboend) 2 slablaadjes (niet te groot (bijv. van Romaine sla)) 250 g kabeljauwfilet 1 el gembersiroop[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 cm verse gemberwortel 3 bosuitjes 1 liter kippenbouillon (van tablet) 3 el droge sherry 1 el lichte sojasaus 200 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 2 citroenen 1 kleine rettich olijfolie 6 stukken visfilet van ca 150 gr.(bijv. kabeljauw, schol of wijting) Japanse sojasaus peper 6[...]
Bron: smulweb.nlMeestal gebruik ik voor visgerechten zalm of kabeljauw, dus ik vond het leuk om voor dit recept van gebakken vis met Aziatische kool, venkel en bacon eens een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Kabeljauw of Wijtingfilet 300 gr rauwe grote garnalen 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 rode paprika 2 lente uitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g witvisfilet, zoals wijting (ik had kabeljauw) 2 lente-uien, alleen het wit, in flinterdunne reepjes gesneden een paar reepjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kleine bloemkool 2 niet te grote winterpenen of grote wortels 1 middelgrote ui 400 gram kabeljauwfilet, tilapiafilet of andere witvis 250 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld groen van lente-ui, in ringetjes verse gember, in reepjes knoflook, fijn rode peper, fijn Chinese[...]
Bron: smulweb.nl350 gr kabeljauw- of koolvisfilet, in kleine stukjes gesneden 1 ui, in vieren gesneden 1 stukje djahe van ca. 2 cm. geschild en in plakjes gesneden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlVis met gember in sojasaus en roergebakken Chinese kool Ingrediënten : 300 gr gefileerde visfilet (schol, tongschar, kabeljauw) 1 lente-ui 2 plakjes verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl