Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 180 recepten
Ingrediënten Porties : 4 150g bulgur 600ml kokend water 3 eetl extra virgin olijfolie 4 verse citroensap 1 komkommer, geschild en gehakt 1 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 een paar plakjes bruinbrood, zonder korst 150 gr gerookte zalm 1 avocado, geschild en zonder pit 1 theelepel citroensap 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 stokbrood, in dunne plakjes gesneden 1 komkommer, in de lengte gehalveerd en in dunne plakjes gesneden 250 gr roomkaas, op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlNormalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 500 gr gekookte middelgrote garnalen 1/2 komkommer, in blokjes 1 kleine tomaat, in blokjes 8 lente-uitjes, dungesneden flinke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 vissticks 4 kaiserbroodjes 4 plakjes bacon 8 plakjes komkommer 150 gram gemengde sla kaas Voorbereiding Verwarm de oven voor volgens de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 plakjes bladerdeeg (diepvries pak à 450 g) 1 courgette 2 eetlepels boter of margarine 100 ml witte wijn 1 pakje kabeljauwfilet (diepvries[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Garnalen,Komkommer, Romanotomaatje,Zoetzure appel, kruiden ( snuf mund, snuf dragon, snuf Italiaanse kruiden mix, dennenhoning zout,[...]
Bron: smulweb.nl