recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder savooiekool rijst chinese kool

Gevonden 37 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Prei-visschotel

Erg lekker en goed van te voren klaar te maken. 400 gram visfilets in repen, 1 grote prei, 1 ui, 1 teen knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie, 2 dl room,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

zalm met rash-el-hanout

Een heel simpele manier om van zalm iets speciaals te maken. meng 1 tl rash-el-hanout met 1 el olijfolie en bestrijk door een zalmfilet mee. Grillen in de[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Witvis met ketjap en uien

T. had vandaag weer gekookt, deze keer lekkere zachte vis in een oosters sausje. Per persoon: 1 gesnipperde ui, 150-200 gram visfilet (diepvries ontdooid), 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
gegratineerde visfilet met romige[...]

400 gram visfilet, 35 gr. boter, 1 ui, 250 gram champignons, 1,5 dl jus d'orange, 2 el crème fraîche, 50 gram geraspte kaas Ovenschaal invetten. Vis in vier[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Prei-zalm taart

5 velletjes bladerdeeg,d 2 teentjes knoflook, 1 kg prei, 2 el olie, 200 ml crème fraiche, 3 eieren, peper, 2 el paneermeel, 300 gram gerookte zalm in dunne[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zeewolf in witte wijnsaus

Heerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zalm-kaassoufflé

Een erg lekker soufflé, uit de Tip van december 1983! 1,5 el paneermeel, 1 blik zalm (220 gram), 50 gram boter, 6 el bloem, 3 dl melk, 5 eieren, zout,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Prei tonijn saus

Eigenlijk wilde ik met m'n pastamachientje en een raviolihoudertje dat bij een boek zat ravioli maken. De vulling was heerlijk (zachte geitenkaas, creme[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm-preitaart

Uit het Tip Hartige taartenboekje van heel lang geleden! 2 preien, 1 el boter, 1 blik zalm (440 gram), 3 eieren, 2 el bloem, 1 el room, 3 el witte wijn, 1 tl[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vispakketjes

gegeten op 5 mei 4 stukken visfilet, boter, olie, 2 grote uien, gesnipperd, 1 teentje knoflook, 1,5 tl kerrie, 1,5 el peterselie, 1,5 el bladselderij, handje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vis met tomaat en kappertjes

2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm met geitenkaas

1 el citroensap 2 el olie, 2 el Italiaanse kruiden, 500 gram zalmfilet, 1 rolletje geitenkaas (120 gram), rechthoekige ovenschaal Oven voorverwarmen op 225[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zalm met honing-soja saus

Een gerecht uit een oude Good Food. Erg lekker met roerbakgroenten en aardappelschijfjes! 1 el grove mosterd, 2 tl heldere honing, 3 el ketjap/sojasauce, 1 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vispastei met prei

gegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Visfilet met amandelen in wijnsaus

Voor 2 personen 350 gram visfilet in flinke brokken gesneden, 2 el citroensap, peper, 3 el bloem, 75 gram boter, 75 gram amandelschaafsel, 1 gesnipperde ui, 1[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Vispakketje

4 witvisfilets, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten ontdooien. Vis bestrooien met peper.[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
vissticks met sausje

P was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
zalm in bladerdeeg

heerlijk en feestelijk! 400 gram visfilet, 8 plakjes bladerdeeg, 4 plakjes rauwe ham, 4 plakjes kaas Oven voorverwarmen op 225 graden. Bladerdeeg laten[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy