Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 118 recepten
Ingrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 1 Tortilla Roomkaas met bieslook 100 gr gerookte zalm 20 gr rucola sla Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Klaar in:[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 ml kippenbouillon 60 ml balsamicoazijn 60 ml sinaasappelsap 1 theelepel honing 1 eetlepel maizena 60 ml kippenbouillon 150[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken zalmfilet, zonder vel, à circa 150 g 200 g jonge prei 250 g malse asperges 150 g peultjes 4 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 citroenen 600 g zalmforelfilets zout peper 2 dl garderoom 8 el creme fraiche 60 g kruidenkaas 6 sprietjes bieslook nootmuskaat 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Kruimeldeeg 115 g bloem snufje zout 55 g koele boter, in blokjes gesneden Zalmvulling 25 g maïzena 150 ml halfvolle melk 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 3 eetlepels verse citroensap 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 2 (150g) zalmfilets, zonder graat en vel 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 100 gr gerookte zalm klein handje spinazieblaadjes half pakje Boursin beetjes bieslook fijngeknipt. 2 el creme fraiche Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAls je weinig tijd hebt om te koken maar toch heerlijk wilt eten....hier een verrukkelijk visrecept. Benodigdheden: * witvisfilet (kabeljauw,goed droog gedept)[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comVoor de gravad lax: 400 g zalmfilet met vel 2 el grove mosterd 100 ml aquavit 1 el bruine basterdsuiker veel zwarte peper uit de molen 1 bosje dille voor het[...]
Bron: smulweb.nl