citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | mager recept met prei en ham che | vis met kaasfondue
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder tomaat sjalot boter

Gevonden 41 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Garnalen omelet

voor 4 personen 12 eieren 4 eetlepels koud water 1 eetlepel maïzena ½ theelepel zout Peper Nootmuskaat 6 eetlepels Hollands goud Puur 200 gram[...]

Bron: smulweb.nl

Ceviche van kabeljauw

Ingrediënten 400 g kabeljauwhaasjes (AH Excellent) 2 rode pepers 4 limoenen (uitgeperst) 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 2 tl suiker (AH[...]

Bron: ah.nl
Thaise visballetjes met noedelsalade

Ingrediënten 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 tl gemalen citroengras (bakje 15 g) 300 g kabeljauwfilet 1 ei (losgeklopt)[...]

Bron: ah.nl
Gegratineerde kreeft

Ingrediënten 4 kreeften* ((diepvries), ontdooid) 1 citroen (schoongeboend) 12 el olijfolie extra vierge 8 el Parmezaanse kaas (geraspt) 2 tenen knoflook[...]

Bron: ah.nl
Pizza tonijn en kappertjes

Ingrediënten 125 g mozzarella 1 rode ui 320 g tonijn in olie (blik à 260 g) 2 steenoven pizzabodems (koelvers) 90 g pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 1 el[...]

Bron: ah.nl
Geroosterde garnalen

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 citroen 1 sinaasappel 3 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn[...]

Bron: ah.nl
Provençaals visstoofpotje

Ingrediënten 1 kg kruimige aardappelen 4 el olijfolie mild (AH) 2 uien (in ringen) 1 zak Provençaalse wokgroente (400 g) 100 ml rode wijn (flesje 250[...]

Bron: ah.nl
garnaal biefstuk spies

voor 4 personen 12 grote gekookte (diepvries)garnalen 500 g biefstuk 4 el olie 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 4 el mayonnaise 3 el zure room 4[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalencocktail met rode peper en komkommer

Ingrediënten 1 komkommer (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) ½ bakje basilicum ((a 15 g) blaadjes grof gesneden) 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Aziatisch vissticks met amandel korst

300 g kabeljauw filet, in smalle visstick reepjes gesneden bieslook of lente-ui voor garnering. VOOR MARINADE: bieslook of 1 lente-ui, in stukjes 1 cm verse[...]

Bron: smulweb.nl
Aziatisch vissticks in een jasje van sesamzaad

voor 3 personen VOOR VIS: 250 g visfilet 1 cm gember, fijn 1 lente-ui, fijn 1/2 e rijstwijn of droge sherry mespunt gemalen witte peper 1/4 t zout frituurolie[...]

Bron: smulweb.nl
garnaal biefstuk spies

voor 4 personen 12 grote gekookte (diepvries)garnalen 500 g biefstuk 4 el olie 1 tl chilipoeder 2 tenen knoflook 4 el mayonnaise 3 el zure room 4[...]

Bron: smulweb.nl
Ang sio hie ( kabeljauw met een zoetzure[...]

voor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]

Bron: smulweb.nl
Knoflookgarnalen

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 4 el zonnebloemolie 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 300 g reuzengarnalen[...]

Bron: ah.nl
Zalm teriyaki

Ingrediënten 4 el ketjap 1 tl gemberpoeder 1 el honing 1 el witte balsamicoazijn 300 g zalmfilet (in blokjes van 3 x 3 cm) zet alles op mijn lijst Handig[...]

Bron: ah.nl
Viskoekjes van schelvis

Ingrediënten 600 g aardappelen 500 g schelvisfilet 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 limoen (schoongeboend) 4 takjes koriander (fijngesneden)[...]

Bron: ah.nl
Kreeft met vanillezout

Ingrediënten 2 vanillestokjes (2 zakjes a 1.5 g) 2 el zeezout (grof) 3 visbouillontabletten 3 kreeften* (ontdooid) 3 el olijfolie extra vierge zet alles[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy