Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 3 personen - 125 ml kwark - 250 gr champignons - * 1 blikje geconcentreerde kerrie cremesoep - bieslook,peper,zout - 150 gr gepelde gambagarnalen - 450[...]
Bron: smulweb.nlZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 4 vastkokende aardappelen 2 el olijfolie, extra vergine 20 gr boter zout en peper 65 gr gerookte zalm, in dunne reepjes 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen TERRINE: 300 g witte visfilet naar keuze, 200 g zalmfilet, 4 eieren + 2 eiwitten, 100 g fijngehakte diepvries-spinazie , 1 bosje bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse forellen Voor 1 ltr pekel 1 ltr Water 100 g Zout 50 g Suiker 1 stukje Foelie 1 Pepertje 2 Jeneverbessen Grof gemalen gemengde peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen; 2 el. olijfolie 1 rode ui knoflook 300 gram diepvries tijgergarnalen 4 tl kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 el mayonaise 4 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlWij wilden 2 weken terug wel eens zelf lekkerbekjes proberen te maken, en dat hebben we geweten. Het heeft echt allemaal heel goed uitgepakt, met uitzondering[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDriemaal is scheepsrecht. Dit is al het 3de gerecht dat ik klaarmaak uit De Gastentafel . Misschien moet ik wel doen zoals Simone van Simones Kitchen . Zij is[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 750 g aardappels (in stukken) 4 forellen 2 eetlepels zonnebloemolie ½ citroen (in plakjes) 15 g verse dille (fijngesneden) 2 komkommers[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel kwark 1 eetlepel citroensap 2 bakjes Hollandse garnalen (zalmblokjes en dillemix (a 100 g)) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels zonnebloemolie 1 rode ui 300 g tijgergarnalen (diepvries zak a 500 g) 3 theelepels kerriepoeder 2 rode puntpaprika's 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappels (zak a 1 kg) ½ pot volle kwark (a 500 g) 2 eetlepels mayonaise 4 eetlepels Dijonmosterd (pot a 215 g)[...]
Bron: ah.nlDe Hollandse garnalen zijn dit jaar groot en mals. Deze heerlijke garnalen verdienen de hoofdrol. In een lichte romige dillesaus en met stukjes rijpe tomaat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGevulde tortilla's met een verrassende vulling. Ingrediënten voor 4 personen; 2 el. olijfolie 1 rode ui knoflook 300 gram diepvries tijgergarnalen 4 tl[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDe Hollandse garnalen zijn dit jaar groot en mals. Deze heerlijke garnalen verdienen de hoofdrol. In een lichte romige dillesaus en met stukjes rijpe tomaat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl