Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Evenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe pimentón geeft een extra rokerig accent aan de gegrilde tonijn. Ingrediënten: 2 tl knoflook uit de knijper peper en zout 3 tl pimentón de la Vera (Spaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 3 uien, gesnipperd 1 groene paprika, in blokjes gesneden 1/2 fles tomatensaus voor pasta 400 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2,5 dl droge witte wijn 12 middelgrote rauwe garnalen 4 lente-uitjes, gesneden 50g boter 1 el Cajunkruiden bijv. van Fiddes Payne (Jumbo) 1/2 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 45 gr boter. 1 kop 'Cajun trinity' d.w.z. een mirepoix van: 1 grote ui, 1 groene paprika en 2 stelen bleekselderij. 1 rode paprika, in dunne[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept uit Jamie Oliver in 30 minuten Ingrediënten salade: 1 komkommer 2 cm fijngeraspte gember limoen - geraspte schil en sap 1 tl sesamolie 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hartstikke simpel gerecht voor door de week: garnalenroerbak met spinazie en zoete mango. Tip van Janneke Philippi: ‘Vervang voor niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet politieteam uit deze serie is regelmatig te vinden op het strand bij de Foodtruck van Kamekono waar ze Butter Garlic Shrimps eten. Ik was benieuwd wat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker pittig, zoet en zuur zijn deze vurige "firecracker"zalmfilets. Reken met een marinadetijd van 2 uur. Ingrediënten voor 4 personen: 4 zalm moten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAan de Turkse kust is balık ekmek de tegenhanger van de alomtegenwoordige kebab. Ondernemende vissers in Istanbul besloten hun waren zelf, zonder tussenhandel,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen frisse tonijnsalade zonder mayonaise. Ingredienten: 1 blikje tonijn of bonito in olijfolie 6 ansjovisfilets 1 piquillo peper, of een Spaans pepertje 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl