Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten: - 2 à 3 blikjes tonijn op olie, uitgelekt (bewaar een beetje olie) - 3 el pijnboompitten, geroosterd - citroenrasp van 1 citroen - handvol[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten (bakje 80 g) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g)) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zakje peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 2 zakjes verse peterselie (a 30 g) ½ zakje pittige kaas geraspt (a 100 g) 9 eetlepels olijfolie extra[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 citroenen (schoongeboend) 6 el olijfolie 1 rode ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 el kappertjes 4 Schotse zalmfilets (a 145[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 450 gr zalmfilet 200 gr broccoliroosjes 20 gr pijnboompitten peterselie knoflook rode peper extravergine olijfolie zout Bereiding: Kook de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde forel met rucola en salsa verde Ik was de afgelopen weken aan het Gardameer. Heerlijk gegeten, natuurlijk heel veel ijsjes en de specialiteit van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst Heerlijk....Zalm Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit Ook de smaak is erg lekker Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDeze op Venetiaanse wijze bereide en geconserveerde vis kunt u enkele uren van tevoren maken en is dus ideaal voor een etentje. Ingrediënten: 1 kg kleine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl