Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 2 eierenm (gesplitst) 4 tilapiafilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 3[...]
Bron: ah.nlvoor 10 personen 750 gr rivierkreeft vlees, 500 ml sinaasappel sap gezeefd, 100 ml pernod, 100 ml cointreau, 100 gr kristal suiker, 2 venkels, 2 granny[...]
Bron: smulweb.nlVandaag stond er een vis gerecht op het menu. En ik ben ook gaan koken voor morgen een halloween taart klaar te hebben. Het vis gerecht: - 2 stukjes kabeljauw[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beTempura Ingredienten 500 gram grote garnalen, gepeld en met de staart eraan Groente (zoals broccoli, bloemkool, courgette, ui) 150 gram bloem 250 gram ijskoud[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 650 g zalmfilet (op kamertemperatuur) 250 g kastanjechampignons 15 g boter 10 g platte peterselie 12½ g bieslook 200 g gerookte zalm 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g bloemkool (in roosjes) 200 g sperziebonen (schoongemaakt) 300 g broccoli (in roosjes) 3 eieren 2 el maizena (gezeefd) 225 g bloem[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappelen (geschild) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 2 x 300 g prei (in ringen) 3 eieren 2 el grove[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1) # 4 x 60 g rode tonijnfilet # 80 g dubbel gepelde doperwten # 80 g dubbel gepelde tuinbonen # 80 g klein gesneden peultjes # 80 g haricots[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr visfilet (b.v. kabeljauwfilet) 200 ml kokosmelk, houd een klein beetje achter voor garnering 3 eetlepels rode currypasta 3 eidooiers 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 50 gr boter 1 ui 120 gr fijngehakte selderie 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie 1 (170 gr) blikje wit krabvlees 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 roodbaarsfilets met huid 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd ½ bos peterselie, uitsluitend de blaadjes 50 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 30 gr geraspte kokos 60 gr ongezouten boter 30 gr selderiekroontjes, zeer fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg asperges (schoongemaakt, de uiteinden en schillen goed afspoelen en bewaren) 1 L kippenbouillon (van 2 tabletten) 2 gerookte kipfilets[...]
Bron: smulweb.nl