Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 600 g bloemige aardappels, geschild en in blokjes 25 g boter 1 eetl. mierikswortel (potje) 2 eetl. fijngesneden peterselie 3[...]
Bron: allrecipes.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 2 theelepels geraspte mierikswortel 1 theelepel citroensap 100 g lichtgezouten boter (op kamertemperatuur) 4 zalmmoten (Ã 200 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 gr Hollandse garnalen 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 eetlepels verse basilicum ((bakje a 15 gr) heel fijn gesneden) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 sneetjes wit-casinobrood (zonder korst) 3 el mayonaise 2 tl geraspte mierikswortel (potje 140 g) 30 g boter 1 pakje gerookte zalmfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g aardappels 3 bosuitjes 3 takjes peterselie 300 g kabeljauwfilet 1 blikje ansjovisfilets 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappelen 500 g knolselderij 500 g broccoli 2 tenen knoflook 75 g boter 1 el gedroogde dragon 300 g zalmfilet (in stukjes[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 verse forellen Voor 1 ltr pekel 1 ltr Water 100 g Zout 50 g Suiker 1 stukje Foelie 1 Pepertje 2 Jeneverbessen Grof gemalen gemengde peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 g zachte boter 2 theel. magere roomkaas 3 theel. gesnipperde verse dille 3 theel. gesnipperde verse bieslook 1 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Canadese kreeft van 600 gr (diepvries) 50 g wortel 50 g prei 50 g sjalotten 50 g kleine champignons 50 g kruidenmix (basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen Bodem: Ongeveer 6-8 sneetjes roggebrood 75 g zachte boter Vulling: 400 g garnalen 4 dl zure room of crème fraîche 1 dl mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 sprietjes bieslook, 75 gr. gerookte zalm, 4 zalm filets a 150 gr., 1 e.l. citroensap, zout, witte peper, 2 e.l. bloem, 50 gr. boter, 1[...]
Bron: smulweb.nl