Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Voor mijn periodieke mantouxtest ben ik in Amsterdam en als ik daar dan toch ben, kan ik er ook best een culinair strooptochtje aan vast plakken. Vind ik. En[...]
Bron: mangerie.blogspot.com3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui[...]
Bron: smulweb.nl3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui[...]
Bron: smulweb.nlMisschien ken je hem, misschien nog niet. Maar Bart van Olphen is de populairste viskenner/ kookboekenschrijver van dit moment. Zo hot , dat hij een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 1 blikje tonijn in olie (185 g) 2 potten groenteschotel voor chili con carne (Ã 620 g) 4[...]
Bron: ah.nlEen frisse tonijnsalade zonder mayonaise. Ingredienten: 1 blikje tonijn of bonito in olijfolie 6 ansjovisfilets 1 piquillo peper, of een Spaans pepertje 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst : 20 porties, ± 600 ml (serveer)kom nodig 150 gram tonijn (in blik, dan op water) 8 stuks ansjovis 3 eetlepels kappertjes 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 300 gr tonijn in olie - goed uitgelekt 3 eetlepels paneermeel 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 3 eieren 2 ansjovis, in olie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 moten verse vis: kabeljauw, zalm, zalmforel, forel, tonijn zout en vers gemalen peper 1 eetlepel olie 1 eetlepel peterselie voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 plakken tonijnfilet van ca. 150 g, zout, versgemalen peper. voor de tapenade: 2 knoflooktenen, 200 g groene olijven zonder pit, 75 g gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stuk tonijnbiefstuk 100 gr. olijf, zwarte, zonder pit 1 tl. ansjovispasta 2 stuks venkelknollen 1 el. peterselie, verse, gehakte Olijfolie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Tonijnbiefstukken,(van 150 gram) * 200 gr. zwarte Olijven, zonder pit, * 2 thl. Ansjovispasta, * 4 Venkelknollen, * 2 el. Peterselie, vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 anjovisfilet (blik) 8 Kersentomaatjes. 2 blaadjes verse basilicum. 1 el( balsamico) azijn. 1 kleine courgette. 2 tl olie. 1 tl gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl