Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 20 asperges (5 p.p.) 400 g dungesneden rauwe zalmfilet (100 g p.p.) 1 theelepel zout ½ theelepel suiker Saus: 4 sjalotten (100 g) 4 dl[...]
Bron: smulweb.nlHet is best lastig om witvis goed te combineren; al te sterke sauzen overheersen de smaak van de vis, maar met een te flauwe saus is het gerecht saai... Deze[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 4 nieuwe aardappelen (van gelijke grootte) 4 witte asperges 12 reuzenscampi (diepvries, zak a 500 g) 2 limoenen 8 el olijfolie 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlGepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDat mijn moeder een hekel heeft aan koken is een understatement. Nog steeds krijg ik rillingen bij de gedachte aan de grauwe zompige massa van een niet te[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comGepocheerde kabeljauwhaasje met groene asperges, rode paprika en sojascheuten. Benodigdheden voor 2 personen: 2 kabeljauwhaasjes 1 dl groentebouillon 10 groene[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bevoor 2 personen 6 coquilles 6 groene asperges (geschild en ± 2 minuten geblancheerd in water met zout) 2 mooie plakken Serranoham 1 sjalotje (gehakt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Ingredienten 75 gram boter 5 zalmfilets van circa 125 gram 5 plukjes dille 25 st witte asperges ? tl zout ? tl suiker 500 gr krielaardappelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gram boter, 5 zalmfilets van circa 125 gram, 5 plukjes dille, 25 st witte asperges, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel suiker, 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g filet van zeeduivel (ook wel lotte of staartvis gedoopt) - 1 sjalot - 10 cl witte wijn - 20 cl visfumet - 1 bos asperges - 2 tomaten - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 tilapiafilets, -sap van 1 citroen, -3 sneetjes oud witbrood, -2 eiwitten, -25 gram boter. Voor de saus: - 2 sjalotjes, -400 ml droge witte[...]
Bron: smulweb.nl