recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder makreel okra

Gevonden 10 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS

Gepocheerde scholfilet in zachte kerriesaus met[...]

voor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoomde zeewolf met witte druivensaus

voor 4 personen 4.5 dl visfond, 1/2 fijngesnipperde ui, 1/2 wortel in kleine stukjes, 200 ml Noilly prat, 200 ml koksroom, olijfolie, 20 witte druiven zonder[...]

Bron: smulweb.nl

Krab-zalmsalade met Thaise dressing

voor 4 personen 250 gram surimi krabvlokken - 200 gram gerookte zalm - 1 limoen of citroen - 1 eetlepel sesamzaad of pijnboompitten - 100 gram rucola of[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met champagne en druiven

voor 4 personen 4 zeebaarsfilet van elk ca. 200 gram, zout en witte peper naar smaak, 1,75 dl droge champagne (of droge witte wijn), 2 el vers citroensap, 3[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde Schelvis Met Hollandaise-Druivensaus

voor 4 personen 4 moten schelvis van elk ? 200 g zoutpeper 4 dl water 1 dl witte wijn stukje ui stukje wortel stukje prei 1 laurierblad 3 takjes peterselie 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm Veronique

voor 4 personen -2,5 dl water -3/4 dl witte droge wijn -1 kleine ui in ringen -1 teen knoflook (gehalverd) -1 laurierblad -100 g pitloze witte druiven -4[...]

Bron: smulweb.nl
Tong Veronique

voor 2 personen 2 tongfilets van elk 120 gr 75 gr verse zalmsnippers peper en zout * 0,6 dl witte wijn 1 eetl fijngehakte sjalotjes of ui 2 theel citroensap 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauwfilet met druivensaus

voor 4 personen 300 gram gewassen blauwe druiven * 400 gram kabeljauwfilet * versgemalen peper * zout * 30 gram boter * 1 dl halfdroge witte wijn * 1 dl melk[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauwfilet met romige druivensaus

voor 4 personen 300 g witte druiven, gewassen 400 g kabeljauwfilet (eventueel diepvries), ontdooid versgemalen peper, zout 30 g boter 1 dl halfdroge witte[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm Veronique

voor 4 personen 2,5 dl water 0,75 dl witte wijn 1 kleine ui, in ringen 1 teentje knoflook, gehalveerd 1 laurierblad 100 g pitloze witte of blauwe druiven 4[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy