Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, grofgehakt 2 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie 1 grote rode peper, gehalveerd, van pitjes ontdaan en in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 visfilets, in vieren gesneden 3 eetlepels olie 1 theelepel zout of naar smaak 2 middelgrote uien, gesnipperd 4 verse groene[...]
Bron: allrecipes.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten ½ rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 2 cm verse gember (fijngesneden) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk had zin in een tajine gerecht, tenminste in de ochtend had ik er zin in. Nadat ik op de markt was geweest en met makreel thuis kwam, bleef ik zin hebben in[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr bataat / zoete aardappel 3 uien 400 gr koolvisfilet 1 tl komijnzaad 1 tl gemalen korianderzaad (ketoembar) 1 tl kurkuma (kunjit)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kop bloem zout en versgemalen peper mestpunt chilipoeder 6 witte visfilets van 150 gr (zeebaars, kabeljauw, heilbot) 250 ml olijfolie 4[...]
Bron: smulweb.nlDe Tajine. Een van mijn favoriete instrumenten in de keuken. Op het plaatje hierboven staat mijn vis tajine. Het is altijd beter om een aparte tajine te hebben[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl