Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 8 8 roodbaarsfilets met huid 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd ½ bos peterselie, uitsluitend de blaadjes 50 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr blokjes chorizo 100 ml visbouillon 100 ml vermout 125 gr boter, gekoeld en in blokjes gesneden 4 (180 gr) zeebaarsfilets[...]
Bron: allrecipes.nlKabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn blog is niet alleen leuk om recepten te delen, het helpt mij ook om recepten die ik al eens gemaakt heb te verbeteren. Dit recept van vis uit de oven met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSinds ik op de recepten van het niet meer bestaande tijdschrift Tip Culinair ben gestuit, probeer ik het een na het andere lekkere recept. Dit recept van vis[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit schaaldiertje wordt door jong en oud gesmaakt. Vandaag de scampi als knapperig hapje. Wat heb je nodig voor 4 personen? 8 grote scampi's chorizo, ik neem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beNa de reuze garnalen van vorige week hadden we de smaak van garnalen te pakken. Normaal gesproken ben ik geen fan van surf 'n' turf. Ik vind dat het een niet[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 500 g kabeljauwhaas 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 75 g chorizo (plakjes) 2 vleestomaten zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zeewolf ((vis), in blokjes van 2 x 2 cm) 1 chorizo ((worst, 250 g), in stukken van 2 cm) 1 bakje cherry tomaten (250 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beChorizo in blokjes, uitbakken. olijven in stukjes. Spitskool (of witte kool) smoren in boter. Chorizo & olijven erbij. Tijm, peper & zout naar smaak.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit receptje voor coquilles (st. jabobsschelpen) met chorizo is een heerlijk voorgerechtje. Het recept is snel klaar. Je bakt eerst dunne plakjes chorizo uit.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl400g zwaardvis 3 plakjes chorizo per persoon 3 aubergines 2 vanillestokken verse tijm, verse rozemarijn look olijfolie, truffelolie balsamico beetje rucola[...]
Bron: smulweb.nl