Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 rol kant-en-klaar zanddeeg (of hartige taart deeg) 1 eetlepel witte bloem 2 el Dijon mosterd 2 (120 gr) blikjes tonijn in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 Gerookte Makrelen, Voor de saus: 1 Grote Rode Ui, 2 Tenen Knoflook, 1 cm Blok Santen Cocoscréme, 1 Rode peper, 3 Kemirinoten 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlGerookte zalm is een 'super food' met meerdere voordelen voor je gezondheid als een grote bron van eiwit, vitamine E, vitamine B-12 en omega- 3 vetzuren. Het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIk maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa een paar dagen van overdaad heb ik daar nu eens echt zin in. Een makkelijk te maken en licht verteerbaar pannetje met weinig ingrediënten. Ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beNa een paar dagen van overdaad heb ik daar nu eens echt zin in. Een makkelijk te maken en licht verteerbaar pannetje met weinig ingrediënten. Ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beKabeljauw(Gadus morhua) is helaas bijna een beschermde diersoort geworden hier, vroeger had je enorme vissen. Ik zie nog Wouter Klootwijk voor me, die[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 12 sprietjes bieslook, 75 gr. gerookte zalm, 4 zalm filets a 150 gr., 1 e.l. citroensap, zout, witte peper, 2 e.l. bloem, 50 gr. boter, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water 20 gr maiszetmeel 2 koffielepels zachte mosterd 1 tot 2 eetlepels citroensap 90 g geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 sprietjes bieslook, 75 gr. gerookte zalm, 4 zalm filets a 150 gr., 1 e.l. citroensap, zout, witte peper, 2 e.l. bloem, 50 gr. boter, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nl