Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 100 gr chorizoworst, in stukjes 1 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in reepjes 1 tomaat, in stukjes 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 roodbaarsfilets met huid 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd ½ bos peterselie, uitsluitend de blaadjes 50 cc.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr blokjes chorizo 100 ml visbouillon 100 ml vermout 125 gr boter, gekoeld en in blokjes gesneden 4 (180 gr) zeebaarsfilets[...]
Bron: allrecipes.nlKabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit schaaldiertje wordt door jong en oud gesmaakt. Vandaag de scampi als knapperig hapje. Wat heb je nodig voor 4 personen? 8 grote scampi's chorizo, ik neem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 500 g kabeljauwhaas 1 el verse rozemarijn (fijngehakt) 75 g chorizo (plakjes) 2 vleestomaten zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse koriander (15 g) 1 schaaltje pangasiusfilet (ca. 220 g) 1 chorizoworst (250 g) 1 eetlepel maïsolie 1 zak Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zeewolf ((vis), in blokjes van 2 x 2 cm) 1 chorizo ((worst, 250 g), in stukken van 2 cm) 1 bakje cherry tomaten (250 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g) 1/2 chorizoworst ((a 250 g), in blokjes) 1 rode paprika (in reepjes) 1 gele paprika (in reepjes) 2[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChorizo in blokjes, uitbakken. olijven in stukjes. Spitskool (of witte kool) smoren in boter. Chorizo & olijven erbij. Tijm, peper & zout naar smaak.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 chorizo worstje, gehakt 1 el harissa 400 gr. gehakte tomaat (blik) 800 gr. linzen (blik) afgespoeld[...]
Bron: smulweb.nl400g zwaardvis 3 plakjes chorizo per persoon 3 aubergines 2 vanillestokken verse tijm, verse rozemarijn look olijfolie, truffelolie balsamico beetje rucola[...]
Bron: smulweb.nl