Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 102 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet 2 vleestomaten (in plakjes) 1 zak verse spinazie 5 el geraspte kaas, belegen Paneermeel 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bak garnalen zoetwater (500 g, diepvries), ontdooid 4 eetlepels olie 2 grapefruits 1 limoen 6 eetlepels mayonaise 1 mespunt cayennepeper 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gepelde gamba`s met staartje 2 teentjes knoflook, geperst 2 el piment déspelette (te vervangen door 1 el paprikapoeder en 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Scampi`s (6 stuks/persoon) goede boter 2 dl room 2 koffielepels tomatenpuree 2 stengels prei 2 appels 1 koffielepel honing 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr zalmfilets, met huid 1 citroen, schil en sap 1 sneetje meergranenbrood 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel vers gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalen-krabvulling 85 g gepelde rauwe garnalen, heel fijn gesneden 85 g vers wit krabbenvlees, in stukken verdeeld 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 grote teen knoflook 1 eetl grof zeezout 1/2 theel cayennepeper 1 theel paprika 2 eetl olijfolie 2 theel citroensap 1kg grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 dooiers, geklopt 100 ml dikke room 30 gr boter 2 eetlepels droge sherry of madera 1/2 theelepel zout 1 snufje cayennepeper 1[...]
Bron: allrecipes.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl. Een echte klassieker onder de voorgerechtjes Tijdje verdwenen...maar dat is echt jammer Wat is er nu niet lekkerder dan hollandse garnalen En zelf pellen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comEen erg lekker soufflé, uit de Tip van december 1983! 1,5 el paneermeel, 1 blik zalm (220 gram), 50 gram boter, 6 el bloem, 3 dl melk, 5 eieren, zout,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com