Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 203 recepten
voor 2 personen 200 gram zeebaarsfiletjes 2 limoentjes 2 volle eetlepels creme fraiche 1 eetlepel magere yoghurt 1 sjalotje half bosje bieslook 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 1 Tortilla Roomkaas met bieslook 100 gr gerookte zalm 20 gr rucola sla Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Klaar in:[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Bulgursalade 200 g bulgur 1 el olijfolie, extra vergine 3 el citroensap 3 el fijngehakte verse peterselie 1 el fijngesneden vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetl. olijfolie 2 eetl. walnootolie 3 eetl. medium sherry geraspte schil en sap van 1 citroen 4 moten zalmfilet met vel, elk[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr gekookte middelgrote garnalen 1/2 komkommer, in blokjes 1 kleine tomaat, in blokjes 8 lente-uitjes, dungesneden flinke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 schaaltjes zalmfilets (a 2 stuks, ca. 200 g) 2 eetlepels citroensap 4 plakken rauwe ham 4 eetlepels zonnebloemolie 1 duopak krieltjes (700[...]
Bron: ah.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 vissticks 4 kaiserbroodjes 4 plakjes bacon 8 plakjes komkommer 150 gram gemengde sla kaas Voorbereiding Verwarm de oven voor volgens de[...]
Bron: smulweb.nlFette di pesce dorati alla siciliana Ingrediënten : 4 moten goudbrasemfilet (of roodbaars of andere witvis) van elk 200 gram het sap van 1 citroen 2 teentjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr (diepvries) Tijgergarnalen 2 sjalotjes (gesnipperd) 4 tomaten (ontveld, zaadjes eruit en in blokjes) 4 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, in kleine stukjes gesneden groenten naar keuze, vers of bevroren 400 gr bevroren garnalen 1 blik (400 ml) kokosmelk 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 175 gram rauwe zalm 1 Halve komkommer 2 (eetrijpe)Avocado`s 75 gram veldsla Sojasaus Wasabi Sesamzaadjes Zout Voorbereiding Laat de zalm[...]
Bron: smulweb.nl