Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
2 st. zalmmoot met vel ± 100 gr.per stuk 1 kleine bloemkool 1 pakje diepvries doperwten 150 ml. room olijf olie, arachideolie, boter zout peper dragon,[...]
Bron: smulweb.nlHet Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 sjalotje 1 dl witte wijn 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 pot visfond (a 380 ml) 4 eetlepels kervel (blikje) 1 bekertje crème fraîche (2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 tot 6 personen: 4 el boter 4 el kleingesneden kervel, peterselie of dille 1 zalmfilet van 750 gram à 1 kg zout en versgemalen peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl4 kabeljauwhaasjes van 200 g 16 kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden aardappelen) 1 kg verse schorseneren 1 bokaaltje kalfsjus 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 300 gr gerookte paling,500 gr gerookte zalm,300 gr roomboter,3 eetl room,2 eidooiers,citroensap,peper,zout,kervel,75 gr kappertjes,100 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g vis filets 3 à 3,5 kg grof zeezout 4 à 5 eiwitten water 150 g boter diverse verse kruiden (rozemarijn, basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g vis filets 3 à 3,5 kg grof zeezout 4 à 5 eiwitten water 150 g boter diverse verse kruiden (rozemarijn, basilicum, dragon,[...]
Bron: smulweb.nl4 kabeljauwhaasjes van 200 g 16 kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden aardappelen) 1 kg verse schorseneren 1 bokaaltje kalfsjus 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 grote rauwe garnalen (Tiger-garnalen) 1 el olijfolie 20 g boter of margarine 2-3 el cognac 5 dl visfond (pot a 4 dl) of sterke (ongezouten)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -8 gamba′s -4 scampi -750 g mosselen -350 g zeeduivelfilet -1 kleine prei -1 teen knoflook -1 ui -1 bosje kervel en 1 bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nl