Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 120 ml ginger ale 120 ml water 1 citroen, geperst 1 eetlepel geraspte citroenschil 500 gr diepvries frambozen, ontdooid 20 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zalmfilets 240 ml ciderazijn 120 ml olijfolie 60 ml honing 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels citroensap 2 theelepels geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 ml sojasaus 200 gr muscovado suiker 1 (10 cm) stukje verse gemberwortel, geschild en gehakt 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 6 dunne bosuitjes, fijngesneden 1 gele paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel plantaardige olie 2 eetlepels fijngehakte verse gember 2 limoenen, uitgeperst 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g zalmfilet zonder vel, in 4 repen gesneden 200 g kleine sint-jakobsschelpen zonder koraal 3 el droge witte wijn 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 ml water 2 bosjes asperges, schoongemaakt en in stukken van 2,5 cm 2 eetlepels plantaardige olie 24 grote verse garnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300gr witvisfilet 2 eetl rode kerriepasta 1 ei 2 eetl vissaus 1 theelepel suiker 2 eetl maizena 3 eetl munt 1 eetl koriander 500gr boontjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 hele zalmfilé met huid (wel geschubd) 2 sinaasappelen (goed gewassen) 2 handjes grof zeezout 1 handje suiker een stuk gember (een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml bouillon 1 dorade (350 gr) ontschubd en schoongemaakt, met de kop en staart er nog aan voor saus 2 eetl. bakolie 2 eetl. Sichuanese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 rode pepers 1 stengel citroengras 2 cm verse gember 2 sjalotten 2 tl suiker 1 el zonnebloemolie 1 el vissaus 1 el gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nl