Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]
Bron: smulweb.nlEen uitdaging voor het blog-event van april Iets uit Niets Na wat gesnuffel in mijn voorraadkast vond ik een aantal dingen die wel bij elkaar passen, sommigen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram zalmfilet 2 eetlepels olijfolie zout en peper 9 dl groentenbouillon 1 ui 2 knoflookteentjes 3 dl risotto rijst (270 gram) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOlijfolie, citroensap, peterselie, zout en peper op een zelfgebakken boterham Garnalen. Wat zit daar toch een smaak aan! Als enige garnaleneter in ons gezin[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe vissoort zalm komt van origine uit de rivieren op het noordelijk halfrond, echter door de vele uitzettingen komt de zalm nu wereldwijd voor. Dit komt[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlHier volgt een recept voor de visliefhebber. Hier kunt u ook nog een gerecht vinden met zalm en wraps . Het gerecht met zalm dat hier wordt beschreven is te[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlIngrediënten 400 g reuzengarnalen (rauw en ongepeld (zak 500 g, diepvries), ontdooid) 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 eetlepels olijfolie ½ pak risottorijst (pak a 500 g) fruitpeper (molentje (70 g)) 1 pot visfond (380 ml) 2 zakken Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse bieslook ((25 g), fijngesneden) 1 rode ui (fijngesnipperd) 125 g zachte roomboter 4 stukken zalmfilet (of zalmhaasjes van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel jalopeñopeperreepjes (potje) 1 limoen 5 eetlepels olijfolie 200 g risottorijst 400 ml kokosmelk zout 500 g kabeljauwhaas of[...]
Bron: ah.nlTweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 24 coquilles, 12 plakken panchetta, 150 Gr. Prei,30 cl room, bos kervel, 300 Gr. Risotto spinazie,pinguïn,gouden banier, peper zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de pesto: - 1 teentje knoflook - bosje verse basilicum - bosje verse peterselie - 10 gram pijnboompitten - ? eetl. mosterd - ? eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 3 rode uien - desertlepel bruine suiker - zout - pakje ingemaakte druivenbladeren - ca. 1,7 kg schoongemaakte zeebaars - 3 tenen knoflook -[...]
Bron: smulweb.nl