Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1/2 kleine ijsbergsla, bewaar 4 bladeren, snijd de rest fijn 1 eetlepel citroensap zout en peper naar smaak 300 gr kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo (Desiree) aardappelen geschild en gesneden in (ongeveer) 5 mm schijfjes. Een paar draadjes saffraan. 5-6 eetlepels olijfolie. 6[...]
Bron: smulweb.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 rode gekookte bietjes ((schaal 500 g), geschild) 200 ml wittewijnazijn 3 tl suiker 100 ml droge sherry 1 pompoen 1 stengel citroengras[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 ui 1 rode ui 1 venkelknol 400 g groene kidneybonen (blik 400 g) 400 g zwarte bonen (blik 400 g) 20 g platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 stukken zeewolf (van 125 gram) 1 blik groene kidneybonen (400 g) 1 pot geroosterde paprika's (op olie, uitgelekt) 4 teentjes knoflook (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode peper ((zonder zaadjes), fijngehakt) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 225 g) 5 eetlepels zoete ketjap 1 pak gele rijst (met saffraan (325 g)) 2 komkommers 1 rode peper 3[...]
Bron: ah.nl: Ingrediënten 500 gr gepelde middelgrote grote garnalen (24 tot 36), schoongemaakt 1/2 theelepel komijnzaad, bij voorkeur Marokkaanse 4 teentjes knoflook 1/2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo tijger garnalen of gamba′s, zonder kop 2 rode uien in dunne ringen ca. 5 tenen knoflook (naar smaak...van mij mogen het er 10 zijn) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl