Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 flinke ui, gesnipperd 1 eetlepel olie 600 gr koolvisfilet, in blokjes 3 tomaten, ontveld 1 eetlepel groene currypasta, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlErg lekker en goed van te voren klaar te maken. 400 gram visfilets in repen, 1 grote prei, 1 ui, 1 teen knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie, 2 dl room,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 mooie stukken kabeljauw filet (naar honger) Om te pocheren: 2/4 van een dikke ui 1 kleine wortel een takje tijm een blaadje laurier peper en[...]
Bron: smulweb.nlDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen 1 citroen 40 g boter 400 g doperwten (diepvries) 2 uien 2 wortels 2 el olijfolie 500 ml halfvolle melk 200 g witvisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 450 g gesneden bladspinazie deelblokjes (diepvries) 2 uien 2 el olijfolie 200 g MonChou (pakje) 50 g geraspte belegen kaas (zakje 150 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge witte wijn 1 stengel bleekselderij 1 in stukken gesneden wortel een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHerinneren jullie zich nog dat ik verteld had dat ik een 'huismodel' van een Röner gekocht had om te kunnen garen op lage temperatuur? Omdat ik sappige[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 1 schelvis 75 gr boter 1/2 prei 1 wortel 200 gr champignons 250 gr spinazieblad peterselie zout en peper marjolein, nootmuskaat citroen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZeesla is de toekomst. In de media wordt er uitgebreid aandacht aan besteed: het eten van zeewieren. In Zeeland wordt op diverse plaatsen geëxperimenteerd met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen -500 g witte vis filet -1 ei -2 dl room -nootmuskaat, peper en zout -2 liter visfumet -1 wortel -1 prei -1 selderij -1 ui -500 g[...]
Bron: smulweb.nl20 g diepgevroren sjalotten 1 eetlepel olijfolie 600 g diepgevroren bladspinazie 40 g tarwemeel 400 ml magere melk visfilet (kabeljauw, brasem, leng,[...]
Bron: smulweb.nl