Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 6 6 (175 gr) heilbotfilets 2 eetlepels olijfolie 1 flinke klont ongezouten boter 4 eetlepels verse broodkruimels 75 gr blanke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tongen van 300 gr (gefileerd) 1 l melk 1 dl azijn 4 eierdooiers 150 gr boter 100 gr boter 200 gr gepelde grijze garnalen 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 4 kleine vastkokende aardappels (of 2 grote) 2 takjes tijm (van plantje of uit potje) 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge 4 tonijnsteaks 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g gedroogde linzen (pak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 pot verse kruiden voor bij vis[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 takjes verse tijm 2 blikken reuzenbonen ((a 425 g), uitgelekt) 2 rode uien (in dunne ringen) 2 paprika's (geel, in kleine stukjes) 6 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el koriander (zaadjes) ½ citroen (schoongeboend) 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook (in plakjes) 3 el witte wijnazijn 2 takjes tijm[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 15 g verse basilicum 30 g verse peterselie 2 theelepels mosterd (pittig) 1 eetlepel witte-wijnazijn 125 ml[...]
Bron: ah.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSnel te maken gerecht. Door het roosteren wordt de paprika zoet en de olijven zorgen voor een zout accent dat goed past bij de knoflook-peterselie dressing.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl