Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
voor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlGisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen ? 2 eieren ? 100 ml zonnebloemolie ? 2 eetlepels witte wijnazijn ? 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g witvisfilet, zoals wijting (ik had kabeljauw) 2 lente-uien, alleen het wit, in flinterdunne reepjes gesneden een paar reepjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nl250 gram kabeljauwfilet, 1-1 1/2 el rode currypasta, 1-2 el vissaus (nam pla), 1 ei, 1 el fijngesneden (eventueel Thaise) basilicum, geraspte schil van 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel krenten 2 eetlepels pijnboompitten 1 kruidenbouillontablet 2 eetlepels witte-wijnazijn ca. 450 g verse kabeljauwfilet 3 bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 2 eieren ? 100 ml zonnebloemolie ? 2 eetlepels witte wijnazijn ? 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nl1 kg kabeljauw of koolvis, in moten 2 e olie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn of 1/4 t knoflook poeder 1 t laos 75 ml ketjap manis (ABC) 1/4 t witte[...]
Bron: smulweb.nl300 gram kabeljauw (koolvis of andere witvis) 10 scampis verse tomaten 1 kilo of twee dozen (400gr) tomaten of een mix van de twee zoals ik altijd doe.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VISKOEKJES: 600 g kabeljauwfilet 15 g verse koriander met stelen of wortel van koriander 1 rode peper, zonder zaden 1/2 t zout 1 ei 2 e[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl