recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder augurk

Gevonden 14 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gepocheerde scholfilet in zachte kerriesaus met[...]

voor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalmfilet met druiven en cashewnoten

voor 4 personen 4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 250 gram witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 gram boter 100 gram ongezouten cashewnoten zout[...]

Bron: smulweb.nl

Tong Picasso

Ingrediënten 8 sliptongen 4 eetlepels bloem 2 eetlepels boter ½ citroen (geperst) 1 cm verse gemberwortel (geraspt) ½ bakje verse ananas (a 250[...]

Bron: ah.nl
Gebakken schol met vers fruit

Ingrediënten 750 g ovenfrites (diepvries zak a 1 kilo) 3 kiwi's 200 g pitloze witte druiven (bak a 500 g) 1 mango 40 g boter of margarine 2 dozen hele[...]

Bron: ah.nl
Zalm met druiven en cashewnoten

Zalm heeft de afgelopen tijd helaas veel negatieve pubiciteit gekregen. Omdat ik in Harderwijk woon en regelmatig langs het bekende bedrijf rijd ben ik me[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met champagne, venkelcr

voor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met druivensap en munt

voor 8 personen 8 stukjes kabeljauw van elk 20 gr. - 16 kleine ronde aardappelschijfjes - 1 el. slagroom - 1 el. groentebouillon - 30 gr. spek (in blokjes) -[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
garnalen-druiven-tomatensalade

voor 4 personen 250g gepelde garnalen,250g witte druiven gehalveerd en ontpit,2 tomaten ,1/2dl mayonaise,2 eetlepels tomatenketchup,2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm Veronique

voor 4 personen -2,5 dl water -3/4 dl witte droge wijn -1 kleine ui in ringen -1 teen knoflook (gehalverd) -1 laurierblad -100 g pitloze witte druiven -4[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauwfilet met druivensaus

voor 4 personen 300 gram gewassen blauwe druiven * 400 gram kabeljauwfilet * versgemalen peper * zout * 30 gram boter * 1 dl halfdroge witte wijn * 1 dl melk[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauwfilet met romige druivensaus

voor 4 personen 300 g witte druiven, gewassen 400 g kabeljauwfilet (eventueel diepvries), ontdooid versgemalen peper, zout 30 g boter 1 dl halfdroge witte[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm Veronique

voor 4 personen 2,5 dl water 0,75 dl witte wijn 1 kleine ui, in ringen 1 teentje knoflook, gehalveerd 1 laurierblad 100 g pitloze witte of blauwe druiven 4[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy