Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 3 personen 600 gr tilapiafilet 1 stronk broccolie 1 prei 1/2 venkelknol 1 zak minikriel 2 teentjes knoflook viskruiden zonder zout. scheut olie of boter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kleine venkelknollen 300 g aardappels zout 2 voorgekookte kreeften (à 500 g) 90 g boter of margarine 1 bekertje crème fraîche (125 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten couscous: 450 g fijne couscous olijfolie zachte boter naar smaak Ingrediënten visschotel: 2 zoete witte uien 2 teentjes knoflook 150 ml olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 3 personen 600 gr tilapiafilet 1 stronk broccolie 1 prei 1/2 venkelknol 1 zak minikriel 2 teentjes knoflook viskruiden zonder zout. scheut olie of boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Viscreme: 1 kleine Venkelknol met groen 500 g (grote) Sjalotten Olie 1 fles Witte wijn 1 borrelglas Pastis 500 ml Visbouillon 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwfilets ong. 150 gr. per stuk. 2 eetl. citroensap 8 eetl. broodkruim 1 thl. mosterd. 1 thl. venkelzaad 2 lenteuitjes 2-4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 witte visfilets 1 eetlepel venkelzaad 1 of 2 eetlepels boter Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Bereiding: 15 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 middelgrote aardappelen, circa 600 g in totaal 3 middelgrote bataten (zoete aardappelen), circa 600 g in totaal peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 50 g boter roze peperkorrels (molentje) 2 venkelknollen 2 sjalotten (in dunne plakjes) 4 stukken roodbaarsfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 1 zijde verse zalm 1 korte prei 1 grote winterwortel ½ venkelknol bakpapier boter versgemalen peper en zeezout versgemalen peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte[...]
Bron: ah.nl