Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen 600 g tonijnfilet Kleefrijst 400 g kleefrijst 6 dl water 2 dl kokosmelk 4 el suiker 3 el gember siroop Tempura beslag 1 eierdooier 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr visfilet (b.v. kabeljauwfilet) 200 ml kokosmelk, houd een klein beetje achter voor garnering 3 eetlepels rode currypasta 3 eidooiers 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 eieren 4 eetlepels koud water 1 eetlepel maïzena ½ theelepel zout Peper Nootmuskaat 6 eetlepels Hollands goud Puur 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlUit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1) # 4 x 60 g rode tonijnfilet # 80 g dubbel gepelde doperwten # 80 g dubbel gepelde tuinbonen # 80 g klein gesneden peultjes # 80 g haricots[...]
Bron: smulweb.nlNodig: Mayonaise: 1 eidooier 1 el mosterd 1 el azijn 200 ml zonnebloemolie zout/peper Tunamelt: 2 blikjes tonijn 1 el zelfgemaakte mayonaise 1 el selderij 1 ui[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 2 eierenm (gesplitst) 4 tilapiafilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 275 g wilde en witte rijst (pak 500 g) 4 plakjes bladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 1 bloemkool 3 tl gemalen kurkuma (koenjit) 1 beker[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g spinazie ((zak 400 g), zonder steel) 300 g zalmfilet (wild (zak 750 g diepvries)) 200 g kabeljauwfilet 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappelen (geschild) 1 pakje koolvis ((400 g, diepvries), ontdooid) 2 x 300 g prei (in ringen) 3 eieren 2 el grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 vellen filodeeg (pak à 10 stuks) 650 g verse zalmfilets (ca. 650 g) 1 mespunt grof zeezout 15 g dille (bakje à 15 g) 8 el olijfolie 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g bloemkool (in roosjes) 200 g sperziebonen (schoongemaakt) 300 g broccoli (in roosjes) 3 eieren 2 el maizena (gezeefd) 225 g bloem[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g grof zeezout 250 g bloem 1 ei 125 ml kraanwater 8 g dille 1 rode ui 600 g verse zalmfilets zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlTempura Ingredienten 500 gram grote garnalen, gepeld en met de staart eraan Groente (zoals broccoli, bloemkool, courgette, ui) 150 gram bloem 250 gram ijskoud[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 10 personen 750 gr rivierkreeft vlees, 500 ml sinaasappel sap gezeefd, 100 ml pernod, 100 ml cointreau, 100 gr kristal suiker, 2 venkels, 2 granny[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg asperges (schoongemaakt, de uiteinden en schillen goed afspoelen en bewaren) 1 L kippenbouillon (van 2 tabletten) 2 gerookte kipfilets[...]
Bron: smulweb.nl