Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 4 personen 8 scholfilets - 2 citroenen - 2 uien - 2 eetl milde mosterd - zout - peper - 1/4 ltr witte wijn - 2 afgestreken eetl boter - 3 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 sjalotjes 2 eetlepels boter of margarine 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 2 bekertjes crème fraîche (a 125[...]
Bron: ah.nlHeel simpel om te maken, snel op tafel en gewoon lekker: dit recept van gebakken kabeljauw op een bedje van witlof met een romige mosterdsaus. De witlof wordt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 375 gr. grote Garnalen 35 gr. Witte Bloem 35 gr. Maizena 1/2 El zout 1/4 Tl. witte of zwarte gemalen peper 1 El. slaolie 115-125 ml. koud[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 rol kant-en-klaar zanddeeg (of hartige taart deeg) 1 eetlepel witte bloem 2 el Dijon mosterd 2 (120 gr) blikjes tonijn in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 sjalotten 20 g platte peterselie 350 g haricots verts 2 citroenen (schoongeboend) 2 el wittewijnazijn 1 el Franse mosterd 1 el olijfolie[...]
Bron: ah.nl