Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 theelepel zout 1 teentje knoflook (fijngehakt) 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 rode peper (zonder zaadjes en fijngehakt) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram kabeljauwfilet - 2 eetlepels citroensap - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 1 theelepel sambal oelek - 2 eetlepels zonnebloemolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram zalmfilet 4 eetlepels teryaki-saus 200 gram basmati-rijst 1 spitskool (plm. 800 gram) 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIn dit recept van Thaise vis met snijbonen wordt kabeljauw gemarineerd in limoensap en Thaise rode curry pasta. Daarna wordt de kabeljauw door de bloem gehaald[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen 4 el kraanwater 3 tenen knoflook 8 g verse koriander (bakje à 15 g) 10 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak witlof (750 g) 1 pak kabeljauwfilet (400 g, diepvries) 2 theelepels kerriepoeder 1½ theelepel sambal oelek 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 witte pistolets 2 el sambal badjak (potje 200 g) 4 el atjar (potje 350 g) 1/2 schaaltje haricots verts (a 150 g) 2 el zonnebloemolie 2 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g broccoli 250 g witte rijst (zak a 1 kg) 2 uien 250 g cherrytomaatjes 1 pakje gestoomde makreel (ca. 350 g) 3 eetlepels zonnebloemolie[...]
Bron: ah.nlWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLekker en heel snel te maken. Ingrediënten: 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bosje lente-/bosui (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 theelepels sambal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe makreel maak je net zo pittig als je wilt. Kies je voor het hete Mme Jeanette pepertje, laat het dan heel en verwijder het alvorens te serveren.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr spercieboontjes (schoongemaakt, evt gehalveerd) 4 witvisfilets van elk ca 150-200 gr (bv kabeljauw, schelvis of tongfiletjes) 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten, 2 tenen knoflook, 1 rode peper, 3 cm. verse gember, 2 tl. kurkuma, 2 tl sambal badjak, 2 el zonnebloemolie, 300 gr. schelvisfilet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400g,kabeljauw of koolvis ontdooid 2 eetl. Citroensap,zout 4 eetl.zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 2 rode pepers, in stukjes 1 theel.trassi of[...]
Bron: smulweb.nl