Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen Meel, 2 eieren, garnalen of witvis, handjevol diepvries doperwten of spercie boontjes, vissaus, fijn gesneden pepertjes, zout Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg zoetwatervis (Baars, Snoek, Zeelt, Voorn, Karper) 100 g boter 2 citroenen laurierbladen 10 blaadjes dragon 1 flinke ui 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 dl. bier, pils 2 el. bosuien, in ringetjes 20 gambas 1 el. gember, op siroop 6 el. ketjap Frituur-olie 1 el. sesamzaad, geroosterd Sla,[...]
Bron: smulweb.nlDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWij wilden 2 weken terug wel eens zelf lekkerbekjes proberen te maken, en dat hebben we geweten. Het heeft echt allemaal heel goed uitgepakt, met uitzondering[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlBijna alle vissoorten kun je bakken, vooral gebakken platvis (schol en tong) schijnen erg lekker. En het is makkelijker dan je denkt. Jaja alweer vis ja. Ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 1 eetlepel citroen 3 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlIk heb al een paar keer getwijfeld in de Landwinkel of ik een potje zeekraalzilt zou kopen want goedkoop is het niet. Je gebruikt zeekraalzilt in plaats van[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk heb al een paar keer getwijfeld in de Landwinkel of ik een potje zeekraalzilt zou kopen want goedkoop is het niet. Je gebruikt zeekraalzilt in plaats van[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 750 gr heilbotfilet zeezout en grof gemalen peper 2 eieren 1 flesje donker bier 300g bloem 1 1/2 theel bakpoeder 1/2 theel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125g bloem 1 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 230 ml bier olie voor frituren 4 visfilets extra bloem om de vis mee te[...]
Bron: allrecipes.nlHollandse garnalen, tempura meel, kriek bier, rode -peper, rode tandoori pasta Voorbereiding Tempurameel aanmaken met het kriekbier tot dikke massa, de[...]
Bron: smulweb.nl